Inderdaad WTF?!?

Originele plaatsingsdatum 17-01-2016

Excuses  voor mijn taalgebruik maar dit was gewoon echt wat ik dacht. WTF is dit?!? Wat is dit wat ik voel? Wat is dit wat ik zo moeilijk los kan laten? Wat zijn al die kleine tekens?
Het zal wel zo zijn omdat ik dit contact zo graag wil en het niet los kan laten. Ik moet er niet meer tegen vechten, dan gaat het vanzelf over.

Denk nu eens eerst aan je eigen Iris. Ja, dat zei ik wel honderd keer. En als ik dan de moed had verzameld, als ik vond dat het nu echt genoeg was geweest… Net dan zocht hij weer contact. En dat was niet 1x zo.
En hoe moeilijk ik het in mijn eigen situatie ook had, ik kreeg hem niet uit mijn hoofd.
Ik heb hem vervloekt, ik heb hem zo NIET in mijn hoofd gewenst.
Maar hij leek wel een magische tovenaar of eerder een boze!  Eentje van het ergste soort. Die mijn gedachtes gewoon aan het bespelen was en dan stiekem hard lachte als ik er weer intrapte.
Ik werd letterlijk en figuurlijk gek van mezelf.  Ik wist echt niet wat me bezielde. Ja sorry, maar ik heb altijd mijn “mannetje” gestaan en nu leek ik wel helemaal niet mezelf. Zo was ik helemaal niet. Doe even “normaal” zou ik hebben gezegd.
En dan kom je “per toeval” een artikel tegen op internet. Het ging over tweelingzielen. Yeah right dacht ik nog en mee dat ik het ging lezen viel niet 1 kwartje, maar de hele spaarpot bleef vallen. DIT was wat ik voelde. Dit was wat ik meemaakte en wat ik mee had gemaakt. DIT was gewoon IK.

En toen kwam het weer: WTF is dit dan nu?! Dit kan toch niet. Hoe kan dit nu? En nu? Waarom? Opeens heb je zoveel vragen. Je loopt helemaal over. Wat moet ik hier nu mee? Wat kan ik hier nu mee? Hoe kom ik er van af (want dat wilde ik eigenlijk zo graag) En vooral… Waarom voel ik dit wel en hij niet? Want als wij samen waren dan was het zo “perfect”, zo mooi, zo rustig, en DAT, dat is een gevoel dat je niemand kan uitleggen. Hoe je ook je best doet, dat lukt gewoon niet.
Het “ik kan jou alles vertellen” gevoel. “Bij jou voel ik me veilig en op mijn gemak” gevoel. Het vertrouwen. Het “ik ben thuis” gevoel. Anders kan ik het niet omschrijven.
En zo ben ik verder gegaan in dit proces. Natuurlijk heb ik ook om raad en advies gevraagd. Ik heb zelfs iemand laten “kijken” of hij ook wel ECHT een tweelingziel was, want op je eigen gevoel afgaan is leuk, maar dit is eigenlijk niet niks. Ik zal dadelijk een paar dingen opschrijven die kenmerkend zijn voor een tweelingziel relatie. Hopelijk krijg je dan een iets beter beeld.
En dan weet je het zeker. Zo sceptisch als ik ben had ik zelfs een second opinion laten doen hahaha Maar goed. En dan? Je komt in een proces dat je in je eentje moet “oplossen”. Een tweelingziel relatie klinkt heel leuk en heel mooi en eigenlijk is het dat ook zeker  als je de gedachten erachter weet, maar het is niet zo dat je opeens een geweldige liefdesrelatie hebt. Dat kan ik de meeste gevallen ook helemaal niet. Vaak is de timing gewoon nog niet goed en meestal is 1 persoon al verder in de ontwikkeling dan de andere. Daar rolt zelfs nog niet 1 kwartje, maar zit de spaarpot potdicht.
In de volgende blog vertel ik over dit proces. Het proces van een tweelingziel relatie.

Dan moet ik nog 1 ding kwijt. Het is dus heel moeilijk om iemand dit gevoel uit te leggen. Het is zelfs heel moeilijk om uit te leggen dat je aan je tweelingziel blijft denken terwijl hij echt niet altijd de leukste persoon op de aardbol is voor je. Als je met zo’n verhaal zou aankloppen bij iemand dan zouden ze zeggen dat je toch echt beter moet weten. Vergeet hem/haar toch! Wat is er nu zo speciaal aan iemand die je zo behandeld? En DAT kun je juist niet uitleggen. “Het” is er gewoon. En dat wil niet zeggen dat je niet verder kunt met je eigen leven, want dat is iets wat je wel zal moeten. Het gaat alleen anders dan voorheen.
Nu dan de kenmerken die horen bij een tweelingziel relatie. Ik zet ze niet allemaal hier neer, maar de meeste die van toepassing zijn op mij wel. (schrik niet hahaha)

 • Je tweelingziel ontmoeten voelt als: Daar ben je….wat heb ik je gemist want ik wist dat je bestond!
 • Een ontmoeting met je tweelingziel voelt als ‘thuiskomen’.
 • Tijdens de ontmoeting ervaar je een eenheidsbewustwording. Alle egogrenzen vallen tijdelijk weg.
 • Je tweelingziel voelt aan als je broer / zus / moeder / vader / man / vrouw.
 • Na de ontmoeting gaat deze persoon niet meer uit je hoofd.
 • Je tweelingziel is constant energetisch aanwezig en loopt als een schaduw met je mee.
 • In gedachte sta je met je tweelingziel op en ga je ermee naar bed.
 • Je tweelingziel zoekt je in je dromen op (niet bij iedereen trouwens).
 • Je komt overal de naam van je tweelingziel tegen of er zijn andere kleine aanwijzingen.
 • Je voelt je ‘naakt’ in aanwezigheid van je tweelingziel. Je ‘ego maskers’ werken nu niet meer. Daarom wordt een ontmoeting soms ook uitgesteld. Je ego vecht ertegen.
 • Sommige mensen vechten ook tegen het begrip tweelingziel. Je wordt met iets geconfronteerd waar je in eerste instantie geen raad mee weten (spiegeleffect).
 • De seksuele aantrekkingskracht is heel groot.
 • Je zoekt de stilte op. Dit is soms noodgedwongen.
 • Doormiddel van de stilte wordt je gewezen op je eigen proces.
 • Pijn in het hart.
 • Moeilijk op je woorden kunnen komen als je je tweelingziel ontmoet.
 • Liefde en angst krijgen een nieuwe betekenis. Beide emoties worden immens diep gevoeld.
 • Het aantrekken en afstoten gaat beginnen. Je wordt emotioneel heen en weer geslingerd tussen liefde en angst.
 • Gevecht tussen het ego-lichaam en het innerlijke lichaam.
 • Je leven veranderd drastisch.
 • Het ‘lostrillen’ van spanning. Je spanningsveld komt tot ontlading. Je lichaam trilt ongecontroleerd hevig. Dit gaat gepaard met flinke angst, nekpijn en huilbuien.
 • Je leert meer ten opzichte van de mannelijke en vrouwelijke energie in je.
 • Je tweelingziel legt zonder veel moeite de vinger op de zere plaats. Hij / zij onthult een spanningsveld in je energielichaam.

 

Een gedachte over “Inderdaad WTF?!?

 1. Jouw verhaal is volledig mijn verhaal…
  Bij mij is het nog heel nieuw allemaal, maar alles is zo herkenbaar. Ik ben heel reflecterend dus zie mijn eigen valkuilen… ik ben benieuwd hoe het jou verder is gegaan.
  Liefs Mo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.