Reviews

Het is altijd wel fijn om te weten hoe anderen het contact met mij hebben ervaren.

De feedback krijg ik meestal via een persoonlijk berichtje gestuurd. Een aantal zal ik hier plaatsen.
Verder vind ik het heel belangrijk dat er een “klik” is. Mijn schrijven en denken moet bij jou passen. Speken mijn blogs jou aan? Dan past mijn stijl bij jou.

Wil je een persoonlijk gesprek of een online sessie aanvragen? Dan is er altijd eerst een gratis intake. Je kan dan voelen of het voor jou klopt.

Wat mensen zeggen

Bedankt voor deze mooie reading. Klopt precies met mijn proces…. Heel erg het gevoel er vaak alleen voor te staan, anders te zijn… Jouw reading geeft hoop en kracht om dicht bij mezelf te blijven ondanks alles wat er om me heen gebeurd.

Annemiek

Het klopt zo ontzettend goed.

Ik ben echt geraakt.

Dank je wel

Diane

Deze legging is echt zoveel waard…. heb vanaf je eerst woorden alleen maar kunnen huilen …. de confrontatie met hoe het werkelijk zit en hoe verblind ik ben door liefde voor hem in plaats te zien dat ik mijzelf verloren ben… Van onschatbare waarde… Je bent werkelijk mijn eyeopener!!! Thanks voor de legging echt echt echt waar!!!

Sandra

Dankjewel Iris voor deze toch wel mooie duidelijke legging..ik heb ze 2x beluisterd en zal ze nog wel eens beluisteren. Ik zie en voel wat ik te doen heb en t’is wat de kaartjes tonen..vertrouwen hebben,loslaten,durven springen..pfff ik werk eraan,liefs Marina

Marina

Heel erg bedankt voor deze legging en uitleg . Werd er ook emotioneel van bij mijn stuk wat je vertelde. Ken hem nu 4 maanden , en voel eigenlijk ook dingen bij hem, wat jij mij nu verteld . Ben na een scheiding van 30 jaar huwelijk nu 3 jaar alleen, en hij is de eerste man die ik dus ben tegen gekomen na mijn huwelijk . Heel erg bedankt

Corine

Hey Iris, bedankt voor jouw berichtje. En inderdaad, je stelt mij wel de juiste vragen waar ik alleen antwoord op weet. Dus ik ben begonnen met zelfreflectie. Beste lastig! Maar je hebt me op de goede kant op geduwd. Mocht ik toch nog vragen hebben, dan hoor je van mij. Hartstikke bedankt.

Mark

 

Begin vandaag aan jouw eigen pad