Kaartlegging

Ik kan de kaarten voor je leggen.
Ik werk met de kaarten van Doreen Virtue. Het is een hele mooie kaartendeck met boodschappen van de engelen.
Je stelt een vraag en ik zal mijn energie afstemmen op je vraag. Aan de hand van jou vraag trek ik 3 of meerdere kaarten. Het aantal kaarten is afhankelijk van de soort legging die je wenst. De kaarten geven hele zuivere boodschappen.
Met dit kaartendeck kan ik verschillende leggingen doen:

Tweelingziellegging
Voor vragen als: “Is … mijn tweelingziel?”, “Wat voelt deze persoon werkelijk voor mij?” of “Waar is deze relatie goed voor?”.

Nieuwe liefdeslegging
Voor vragen als: “Wanneer zal ik mijn tweelingziel / Soulmate ontmoeten?”, of “Hoe zal ik mijn tweelingziel / Soulmate ontmoeten?”

Levensdoellegging
Voor vragen als: “Wat is mijn levensdoel?”, “Welke volgende stap moet ik nu in mijn carrière nemen?”, of “Is dit nieuwe zakenplan een goed idee?”.

Contact leggen met je Beschermengel of een overleden geliefd persoon
Voor vragen als: “Ik wil graag een boodschap van mijn Beschermengel (of van een overleden persoon”, of “Wie zijn mijn Beschermengelen of spirituele gidsen?”.

Boodschap van de Engelen
Voor vragen als: “Wat willen de Engelen mij vandaag laten weten?”, of “Wat willen de Engelen mij laten weten over datgene wat of degene die in aantocht is (situatie of bepaald persoon)?”

Voorspellende legging
Voor vragen als: “Wat zal de toekomst mij brengen?”, of “Zal mijn leven nu gauw wat makkelijker verlopen?”.

Bovengenoemde vragen zijn voorbeelden. Je kunt uiteraard je eigen vraag stellen.
Alle kaarten werken mee om jou een verhaal te vertellen. Maak gebruik van je eigen intuïtie om te ontdekken hoe de kaarten die zijn getrokken met elkaar in relatie staan. Je intuïtie zal je ook vertellen hoe de getrokken kaarten van toepassing zijn op je vraag. De eerste indruk die je krijgt is meestal goed, vooral als je een “aha-erlebnis”of een bepaald inzicht krijgt.

De kosten voor een kaartlegging bedragen € 11,-
Heb je interesse? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.