Iris is…

Ik zal me even voorstellen.
Mijn naam is Iris, ik ben inmiddels 47 jaar en woon in Limburg,
Tevens ben ik mama van een kleine man van 10 jaar oud.

Sinds augustus 2016 wonen we met z’n tweetjes in ons eigen huisje en inmiddels zijn we alweer twee keer verhuisd.
Ik heb een relatie van 7 jaar achter de rug.
Hier heb ik veel in mogen meemaken. Door onze passie (verkoop en handel) hebben wij elkaar leren kennen. Ik had al een eigen webshop en heb dit later uitgebreid, hij werkte in loondienst.
We waren het ideale team. Samen op pad voor de handel, samen investeren, samen op markten gestaan. Zelfs samen een winkel gehad. Althans, het was mijn winkel, maar we woonden erboven. Daarna een huis gekocht en we hebben het geluk gehad om een hele mooie en gezonde zoon te mogen krijgen.
We hadden alles en toch ontstond bij mij het gevoel dat ik iets miste. Ik was de verbinding met mezelf kwijt en daardoor werd alles anders.

Na ca. een half jaar “vol gehouden” te hebben, is de knoop doorgehakt en waren we uit elkaar. Sindsdien heb ik in een achterbaan gezeten.
Althans dat hoofdstuk. In de tussentijd was er nog een hoofdstuk bij gekomen. En dat hoofdstuk heet “zielsliefde”.

Inmiddels zit heel de wereld in een ander hoofdstuk. De wereld is bedekt met een deken. De deken wat een virus heet. Of een deken van angst of controle. Het is in ieder geval een nieuwe tijd. Even lijkt het niet te passen, maar ik heb het vertrouwen dat dit een kantelpunt is.

Op deze site ga ik blogs schrijven over mijn relatie van 7 jaar en hoe dat tot een einde is gekomen en wat dat allemaal teweeg heeft gebracht.
Verder schrijf ik over de nieuwe tijd van nu, zielsliefde en zelfliefde.

Veel leesplezier!

Advertentie