Ontmoeting in diepe liefde

Vele vrouwen ontmoeten iemand in diepe liefde. De liefde die er is, maar waar we onbewust ook zo’n angst voor hebben.
Vele vrouwen spreek ik, of heb ik gesproken. Iedere vrouw ervaart hetzelfde. Je bent met elkaar verbonden. Je kan elkaar op afstand voelen.
 
Meestal “voel” je dit vanuit een punt waar ook je chakra’s zitten. Denk aan je hartchakra. keelchakra, zonnevlechtchakra of heiligbeenchakra.
 

Onze chakra’s zijn vaak gesloten. We voelen ze niet. We staan er niet mee in contact. Maar bij een ontmoeting in die diepe liefde gaan ze weer openstaan. Zolang de verbinding niet alleen een verbinding is, maar ook een relatie, is dit fijn om te ervaren. Je staat met elkaar in contact. Maar zodra je niet bij elkaar kan of mag zijn, dan wordt het vaak ervaren als een ongenoegen. We willen er vanaf.
 
We willen de ander niet meer voelen. Hij voelt jou niet? Dan jij hem ook niet. Je gedachtes maken er namelijk een potje van. Eentje waar je bijna niet uit lijkt te komen. En dat… dat wil je niet.
 
Je gaat dus van alles doen om die ander maar niet te voelen. Maar ik besef me nu opeens dat we dan onze chakra’s ook weer moeten gaan sluiten. Het is alsof we weer in slaapstand gaan. Een diepe winterslaap.
 
Echter is dat helemaal niet de bedoeling. Het is juist de bedoeling om “wakker” te blijven. Het is de bedoeling om met je eigen gevoel in contact te blijven. Het is de bedoeling om te gaan schijnen. Het is de bedoeling om dat licht vanuit jouw chakra’s te laten schijnen. Ze vertegenwoordigen niet voor niks de kleuren van de regenboog. De regenboog die een spirituele betekenis heeft voor zielsliefdes.
 
Duw de ander dus niet weg. Je brengt jezelf namelijk weer in slaap.
Het is de bedoeling dat we die liefde gaan delen. Het is zo nodig op dit moment om niet in diepe slaap te vallen. Je hebt die ander niet voor niks ontmoet. Het is nu tijd om in je eigen licht te blijven. Voel je levensenergie weer stromen. Laat het toe, anders doven we allemaal langzaam uit.
 
 
beeing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.