Hoge trilling – Liefde voor jezelf

Met ons hoofd weten we al heel veel. We begrijpen dingen. Je weet waarom je iets voelt. Je begrijpt dat dit gevoel jou iets wilt laten zien.

Maar jeetje wat is dat lastig in deze tijd.

Besef dat we op dit niveau waar we nu zitten volop aan het transformeren zijn. Jouw energieveld is aan het verhogen. Buiten de matrix van deze wereld is er een heel hoog energieveld en hoe meer jij in je lichaam gaat zitten, hoe meer jij je gevoel toelaat, des te hoger kom je in dat veld.

En soms zit je heel hoog is dat veld en soms val je met een smak weer terug in de matrix.

Begrijpelijk, want je staat nog steeds op deze aarde. Je bent jouw weg aan het vinden in dit geheel.

Besef dat wij allemaal trauma’s hebben en dan niet alleen trauma’s die zijn opgedaan in dit leven. Alles wordt doorgegeven via onze ouders, voorouders tot vele lijnen voor ons. Het zit opgeslagen in ons DNA. Dit had als doel om te overleven. Je moest beschermd worden tegen pijn, angst en verdriet, maar dit is meer gevangenis geworden waar je onbewust in terecht bent gekomen.

En hoe meer jij “stijgt”, des te helderder dit wordt. Zie wat er speelt, zie dat je geraakt wordt, maar besef dat dit niet van jou is.

Juist nu kom je steeds meer grenzen tegen en juist nu kan jij ze steeds duidelijker aangeven.

Als jou iets raakt, laat het toe. Het is dan de kunst om niet in de lage trilling terecht te komen door bijvoorbeeld projectie of vluchtgedrag. Ga eens voelen waar deze pijn zit in jouw lichaam. Ga er eens met jouw aandacht naar toe.

En natuurlijk is het ook oké om even pijn, angst of verdriet te ervaren als het zich aandient, dus stop het vooral niet weg. Zeg niet: dit raakt mij niet als je weet dat dat niet waar is. Ben lief voor deze les en je zal gaan zien dat het steeds sneller getransformeerd wordt naar de hoge trilling. Daar waar jij mag zijn.

Wat jou niet meer dient kan nu juist steeds sneller oplossen. Je mag je vrij maken van alle belemmerende ego structuurtjes. Je bent er waarschijnlijk al een tijd mee bezig, dus dit is appeltje eitje voor jou 😉

Ben lief voor jezelf. Kom terug in jouw lichaam. Omarm jouw lichaam weer. Voel waar het trauma ligt opgeslagen en ga het los trillen zodat het getransformeerd kan worden naar liefde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.