LAMGESLAGEN

De rek is eruit. Het ene na het andere bericht van alle landen komt tot ons. Frankrijk hier, Spanje daar. Nog meer binnenblijven, nog meer monddood gemaakt. We kunnen het niet meer horen. We willen het niet meer zien.

LAAT ME MET RUST!

Iedereen moet ons met rust laten. We willen geen berichten meer zien over C. We willen gewoon weer leven, maar poehhh we worden nog steeds tegengehouden. Dus innerlijk komen we in opstand. We staan te zwaaien en te spartelen. Er is een heel gevecht in ons hoofd.

Zal ik je iets zeggen? Dit is wat er gebeurd als je mensen heel lang een wortel voor de neus houdt, en dan telkens die wortel op afstand houdt. Je denkt dat je er bijna bent. Telkens weer. Je rent en rent. Achter die wortel aan. En net als je denkt dat je er bent… BAM… wortel weg. Na de zoveelste keer is de rek eruit. Je bent op, kapot, je kruipt ipv dat je rent. We zitten al op onze knieën en smeken bijna letterlijk voor onze vrijheid.

Dit is het psychologische oorlogvoering. Het is niet een fysieke marteling, maar een mentale marteling. Ik begrijp dat velen dit niet maar aankunnen. Ik begrijp dat je dan maar in een vierkant gaat zitten om toch maar te mogen genieten van de zon en buitenlucht. Ik begrijp dat je dan maar braaf alles doet om maar weer te mogen leven.

Lieve mensen, dit is niet zomaar iets. Dit is strafbaar. Terreur (mensen bestoken met angst) is strafbaar. En dat gebeurt nu al meer dan een jaar! En langzaam bezwijkt de één na de ander.

We raken steeds meer van onze eigen natuur vervreemd. Je wordt onverschillig. Het kan je niks meer schelen. Je denkt: “Laat mij mijn leven nu maar leven”. Maar we leven niet. Het leven wordt verwarmd met levensomstandigheden. Leven zit in je! De levensomstandigheden is de buitenwereld. De vorm of hoe jij het plaatje om je heen inkleurt en tekent.

Leven is een gevoel van binnen. Maar we projecteren op de dingen om ons heen. Werk, het drukken levens(omstandigheden), zorgen, angst, onrust, het bij elkaar blijven houden van het plaatje, kost heel veel energie. En door dat plaatje zo goed mogelijk te willen laten zijn, zijn we het contact met onszelf kwijt geraakt.

Het is zo belangrijk om je eigen gevoel te gaan voelen. Sta stil bij jezelf. Wat gaat er door je heen! Let eens op de ademhaling die zo vanzelfsprekend gaat, maar niet vanzelfsprekend is. Voel de lucht naar binnen gaan. Adem diep door tot in je buik. Voel het! Dat is je levenskracht! Het is zo belangrijk om vanuit die kracht te leven en niet door te denken dat die wortel jou kracht gaat geven.

Laten we elkaar hierin steunen. Het is nodig lieve mensen. Het is echt nodig.

Jij bent die leeuw van binnen. Je bent niet dat lammetje. De kracht zit in jou. Bewust, ondoorgrondelijk, rauw, puur en vol temperament. Het lammetje is lief, maar de leeuw is ook heel liefdevol maar niet naïef. Voel de kracht van die leeuw in jezelf. Deel het. Deel jouw kracht en liefde. We hebben die energie nodig. Verhoog de frequentie. Heb jezelf lief.

www.MooiMens.info

Ik schrijf vanuit gevoel, ik deel vanuit liefde. Ik heb geen boek wat je kan kopen. Ik deel omdat het mooi is als mensen zich bewust gaan worden over zichzelf.

Als je mijn blogs mooi en waardevol vindt, dan ben je vrij om een donatie naar keuze te doen. Ik ben je hiervoor heel dankbaar. Ik kan daardoor mijn tijd vrijmaken om te blijven delen.

Je bent welkom om een donatie te doen via 1 van de onderstaande linkjes.

Tikkie https://tikkie.me/pay/5e59s94df1ka07ghe63b

PayPal https://www.paypal.me/mooimens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.