Valentijn

Mannen kijken met hun ogen naar een vrouw. Wat het oog ziet, is wat begeerte opwekt. Een man kijkt naar buiten. Ook al houdt een man heel erg van een vrouw, zolang de ogen gericht zijn naar buiten dan is op zo’n moment de zielenverbinding verbroken.

Mannen zeggen vaak: “Maar zo ben ik niet. Ik hou van een vrouw met mijn hart. Ik gebruik haar niet alleen voor mijn seksuele verlangens te stillen.” Als je deze gedachtes ervaart als man zijnde, sta dan eens stil. Is dat echt jouw gevoel, of is dat jouw mind wat jou dit vertelt. Is het misschien een zinnetje wat je altijd hebt herhaald en zo jouw werkelijkheid is geworden?

Hoe zou het echter komen dat vrouwen zich afsluiten?

Een vrouw voelt met haar hart. Ze voelt het als een man haar bemint om haar rondingen, haar borsten en billen, of als hij haar bemint vanuit een diepe verbondenheid. Het gaat een vrouw nooit om dat klaar-komen. Een vrouw is namelijk niet klaar na dat komen.

Als een vrouw die verbinding niet ervaart, dan sluit ze zich als vanzelf af.

Een vrouw stelt zich open als ze ook een “open” man voor zich heeft staan. Een “open” man is een man die kan voelen en vertellen wat er in hem speelt. Een man die niet alleen vertelt, maar ook iets te zeggen heeft. Een man die niet alleen kijkt naar een vrouw, maar zijn ogen ook gericht heeft op zichzelf.

Een vrouw vertrouwt haar gevoel en luistert naar haar hart. Als een vrouw een fijne hartsverbinding ervaart, dan zal de vrouw open staan in heel haar wezen.

Ga als man zijnde maar eens na wanneer je die echte verbinding hebt ervaren met een vrouw. Het gevoel dat ze zich overgaf aan jou. Dat zijn waarschijnlijk de tijden geweest dat jij jouw hart ook openstelde. Ja, vrouwen zijn wisselvallig, maar ze deinen mee op de opening van de man.

Een vrouw sluit niet zomaar haar hart. Ze kan maanden en jaren “open staan”. Alleen zodra ze voelt dat de man stilstaat en zich niet ontwikkelt, dan gaat vanzelf de opening dicht. Ze kan zichzelf niet meer geven aan een man die alleen denkt vanuit de (onbewuste) lust.

Als een vrouw merkt dat er geen echte verbinding meer is, dan sluit ook langzaam haar hart. Ze wordt een soort van gevoelloos voor de man. Ze wilt namelijk verbinding en geen platte lust.

De man kan dit lastig vinden en heeft waarschijnlijk al vaker hetzelfde patroon meegemaakt. Een man kan in het denken gaan zitten en het daarmee willen oplossen. Maar denken heeft niks te maken met verbinding. De man mag zichzelf lief gaan hebben. Iets wat waarschijnlijk nog nooit echt is gelukt.

De man mag naar binnen keren, op zoek naar zijn eigen gevoelens. Zolang het doel blijft om klaar te komen, dan zal de deur van de vrouw vanzelf sluiten. Het gaat erom om de energie te blijven ervaren, dat is wat verbinding doet.

Ik hoor de mannen roepen: “Maar zo ben ik niet. Ik denk ook altijd aan de vrouw”. Toch is dat niet hetzelfde als naar binnen keren en de lust om te zetten in echte liefde.

Die liefde begin in de man zelf en nooit gericht op de vrouw. Als de liefde begint met liefde voor de vrouw, dan is het contact met de innerlijke man nog niet aangeraakt.

Staar je als man zijnde ook niet blind om zover te komen dat je spiritueel kan vrijen. Het is geen doel, want een doel ligt weer buiten jezelf.

Als je open blijft staan, dan zal de liefde blijven stromen. De vrouw zal zich niet sluiten. Het blijft dan een hoogtepunt zonder het seksuele hoogtepunt te hoeven ervaren.

Denk nu niet dat vrouwen zo lastig zijn. Het enige wat de vrouw hoeft te ervaren is die openheid en blijvende hoogtes. Dan zal ze ook ontwikkelen om zo samen met de man verder te gaan. Samen groeien naar een hoogte die geen hoogtepunt kent, maar naar een niveau waar samenZIJN waar urenlang van elkaar genoten kan worden, zonder ooit klaar met elkaar te zijn.

❤

 

Wil je mij steunen om dit te blijven delen? Dat kan door een donatie naar keuze te doen.
Ik ben je hiervoor heel dankbaar ❤
Een donatie kan je doen via 1 van de onderstaande linkjes.
Tikkie https://tikkie.me/pay/hhhd6i33u0op3p52o786
PayPalhttps://www.paypal.me/mooimens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.