De wereld omgedraaid

Ik schrijf de woorden even anders neer. Dit omdat er allemaal algoritmes ronddwalen, waardoor berichten worden gecensureerd.

Com…plot betekent “samen…zwering” als je dat gaat opzoeken. Maar samen…zwering komt niet tot de kern van wat het is.

Er zitten namelijk wat kenmerken aan die com….plot theorie vast.
Zo is het niet wetenschappelijk te bewijzen (onwetenschappelijk)
Alles wordt tegengesproken. Het is “nep” (onfalsifiseerbaar)
Iedereen spant samen, om het hele verhaal als “werkelijkheid” te ervaren (hypecompetentie)

Nu worden vandaag de dag veel mensen uitgemaakt als com…plot denker. Ze moeten niet zoveel achter dingen zoeken. Onder zo’n denker worden mensen verstaan die tegen het beleid van de overheid zijn.
Het beleid dat de overheid heeft is het C-beleid.

Maar als we nu eens gaan kijken naar dat C-beleid van de overheid. Dan zie je iets heel aparts.

𝙄𝙨 𝘾. 𝙬𝙚𝙩𝙚𝙣𝙨𝙘𝙝𝙖𝙥𝙥𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙗𝙚𝙬𝙚𝙯𝙚𝙣?
Veel wetenschappelijke dingen worden verwezen naar WHO. Deze is echter niet onafhankelijk. De PCR testen zijn niet stabiel. De efficiëntie van een mondkapje is niet bewezen. Het is niet bewezen dat 1<—>5 meter afstand helpt bij het niet verspreiden van het virus. Het is dus niet allemaal specifiek bewezen. Dus het is geen wetenschappelijk bewijs.

Wat wel wetenschappelijk is bewezen is dat alle maatregelen schadelijke gevolgen hebben voor de volksgezondheid. Binnen zitten leidt tot vitamine D tekort. Er ontstaat eenzaamheid. Veel mensen ervaren meer stress. Medische behandelingen die worden uitgesteld. Mensen raken depressief. De kindertelefoon staat roodgloeiend.

𝙄𝙨 𝘾. 𝙜𝙚𝙗𝙖𝙨𝙚𝙚𝙧𝙙 𝙤𝙥 𝙛𝙚𝙞𝙩𝙚𝙣?
Wat betreft hypecompetentie zie je heel duidelijk dat de mensen geloven dat het virus gevaarlijker is, dan wat het werkelijk is. Ook de overheid handelt naar dit idee. Co…vid 1 en een 9 wordt bestempeld als een A-ziekte zoals de pest, cholera en malaria. Dit is echter niet het geval. De cijfers worden ook op een “onhandige” manier gepresenteerd. Er zijn ook mensen die aan de lock…down en de maatregelen zijn overleden. Of mensen die een verkeersongeluk hebben gehad, maar wel besmet zijn met C, Al deze mensen worden ook weggeschreven onder slachtoffers van C. De mensen in verzorgingstehuizen die gestopt zijn met eten door de maatregelen en hierdoor overlijden, worden ook als C patiënten weggeschreven. Dus nee, niet alles is gebaseerd op feiten.

𝙈𝙖𝙜 𝙚𝙧 𝙣𝙤𝙜 𝙚𝙚𝙣 𝙩𝙚𝙜𝙚𝙣𝙜𝙚𝙡𝙪𝙞𝙙 𝙜𝙚𝙜𝙚𝙫𝙚𝙣 𝙬𝙤𝙧𝙙𝙚𝙣?
Tegengeluiden van dit hele beleid worden ondermijnd. Je mag alleen nog maar denken aan C. Of het wordt gerechtvaardigd dat er geen bewijs is. Net zoals de plicht van het mondkapje. (tunnelvisie) Het is niet bewezen dat het helpt om het virus te verspreiden, maar ze zeggen dan aan de andere kant dat het ook niet is bewezen dat het niet helpt.

Dus er wordt maar iets gedaan. Stel je voor dat ambtenaren dit bij alle belangrijke beslissingen doen…. Het is dus onfalsifieerbaar

Dus ja, het C. beleid voldoet aan al die 3 kenmerken. Dus je kan het C. beleid kwalificeren als een com….plot – theorie. Dit hele beleid is dus gebaseerd op een com…plot_theorie, en niet op wetenschap. Zelfs Rutte erkent dit. Zie bijgevoegd YouTube filmpje.

Het zijn niet de mensen niet alles klakkeloos aannemen, en zelf onderzoek doen, die com…plot-denkers zijn, maar het is juist andersom. Het hele C beleid is een complot.

Ik heb dit even in Jip en Janneke taal geschreven. In het bijgevoegd YouTube filmpje wordt alles een beetje dieper en met voorbeelden beschreven.

Iris ♡

www.MooiMens.info

Wil je geen enkele blog meer missen? Volg mij dan ook op mijn website!

Vindt je mijn blogs fijn om te lezen? Je bent vrij om een kleine donatie te doen zodat Ik kan blijven doen wat ik doe. Alles is energie ☆

Wil je een donatie doen voor “Blog “Com…plot””? Dat kan via

https://tikkie.me/pay/27mkt1oqv1pf483vmq6d

_Deze link is geldig t/m 16 oktober_

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.