Tweelingziel… Het begin

Geschreven op 6 februari 2016

Tweelingziel? Wat is dat?! Anders gezegd: WTF moet ik hiermee?!
En is single mama zijn wel zo makkelijk zoals iedereen maar denkt?

Tweelingziel: Eigenlijk vind je het niet normaal dat je zoveel aan iemand moet denken. Waarom blijft die persoon in je gedachten? Je probeert verder te gaan. Je te focussen op je eigen leven, maar het lukt gewoon niet. En je wordt er zelfs helemaal gek van. Geloof me, je wilt dit niet maar het gebeurd. Iedereen om je heen zegt dat je die persoon gewoon moet vergeten – MOVE ON!
Dat is je toch al vaker gelukt!? Hij/zij is je niet waard. Kijk eens wat hij/zij doet (of juist niet). Als je vanuit je verstand (ego) gaat denken klopt dit zeker, maar je hart zegt iets anders. De verbinding met je tweelingziel is er gewoon en is sterk.
Wat je ook doet, deze persoon blijft terugkomen in je gedachten. Je kunt je niet concentreren. Je weet niet wat er met je aan de hand is.
Als je samenkomt met je tweelingziel dan kun je dat niet met iets anders vergelijken. Het doet zoveel met je. Maar meestal “kan” deze tweelingzielrelatie niet plaatsvinden. Maar wat voel je dan? Wat wil deze relatie van je? Wat moet je hier in vredesnaam mee? Dat zijn vragen die boven komen. En nu zijn ego vragen niet zo relevant (het “waarom” en “hoezo” enz). Het is meer de vraag hoe je hiermee om kunt gaan. Hoe ga je dit vanuit je hart voelen!

Meestal gaat 1 persoon zich er meer in verdiepen, terwijl de ander wegrent en het liefst zo hard mogelijk. (Runner – Chaser). Je maakt iets bij elkaar los en de ene gaat ermee aan de slag om te kijken wat dat precies is en de andere wilt zijn vertrouwde leventje niet opgeven. Het ego houdt tegen. Ze zeggen niet voor niks dat het verstand en het hart niet samen gaan. Er is echter niks mooiers dan je hart volgen!
Er is niks mooiers dan dat je op 1 niveau / trilling kunt zijn met je tweelingziel. Er zal zoveel energie vanuit gaan. En dat is een reis. En ieder mens heeft zijn eigen weg te bewandelen en komt vroeg of laat tot dit inzicht. En hier vertel ik jullie steeds stukjes over mijn reis.

Single mama: Tevens ben ik single mama. Ook dat is een aparte reis. Je bent het anker voor je kind(eren), De superheld
Je moet je eigen leven op de rit krijgen en houden en er is niks belangrijkers dan je kind(eren). Er zijn heel veel single mama’s en het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, alleen is het allemaal wel zo makkelijk zoals iedereen denkt?. Voor de buitenwereld lijkt het altijd super te gaan, maar is dat ook altijd zo? Ook hier zal ik mijn eigen inzicht over geven.
Dus welkom bij mijn reis. Het grote avontuur

Ik vind het leuk om jouw ervaring te lezen. Voel je vrij om een reactie te schrijven!

Advertenties

8 gedachtes over “Tweelingziel… Het begin

 1. Het lijkt alsof je mijn gedachten kan lezen wbt de tweelingziel. Ik heb te maken met die situatie en zodra ik denk ‘zoek het uit’, wordt mijn gevoel sterker, komt diegene in mijn droom en snap ik niks meer van mijzelf. Ik kan niet eens lang boos op diegene zijn. Diegene interesseert zich helemaal niet in mij….ik vraag me wel af of de ander de verbinding ook voelt…

  Like

  • Hoi Anouk,
   Jouw laatste zin hoor ik bijna altijd. Zal de ander ook…? Voelt de ander ook…?
   Het enige wat ik daarop kan zeggen is… Het gaat om jou. Het gaat er niet om wat de ander voelt. Je hoeft je niet aan te passen aan de ander. Het gaat erom dat jij jouw eigen weg loopt.

   Bedenk dat het ook jouw verlatingsangst kan zijn. Dat als je los wilt laten, dat dan jouw ego lekker de boel gaat opfokken.

   Teven kan je niet weten of de ander zich niet interesseert in jou. Dat is jouw eigen interpretatie. Maar je kan ook niet weten of hij het wel doet. Dus het maakt niet uit. Doe wat je wilt doen.

   Liefs Iris

   Liked by 1 persoon

 2. loslaten ….. ongelooflijk moeilijk, ik ga door met mijn leven ik heb veel geleerd maar tz verbrak alle contact… hard , moeilijk noem mar op, ze blijft te pas en te onpas opduiken in men gedachten en hart

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.