Januari – Februari

Januari, het was een maand die je van links naar recht heeft geblazen. De ene dag had je rust en zat je vol kracht en energie en de volgende dag leek alles wel uit je lijf te zijn geblazen. Januari is een maand geweest van veel onrust. Je hebt voor een grote keuze gestaan, maar voelt het echt goed? Het weer speelde er helemaal zijn eigen rol in. We hebben storm gehad,  zelfs onweersbuien waren van de partij en dan de regen, heel veel regen. De regen is nog niet weggetrokken in de grond en vandaag, de laatste dag van de maand, is het een mengeling van alles. Het is donker, het waait en de regen is er ook weer. En zo ook de onrust. De laatste dag lijkt innerlijk op een wervelwind.

Vandaag is het volle maan. Je hebt waarschijnlijk al gelezen welke invloed deze heeft. Anders kun je even zoeken op blauwe bloedmaan. Je kan al een tijd last hebben van ascentieklachten. Dit zijn klachten die te maken hebben met de verhoogde energie. Deze klachten hebben te maken met ons bewustzijn. We worden ons steeds bewuster van situaties, oude patronen, schijnveiligheden enz. Het past niet meer bij deze energie. We zijn hoger aan het klimmen. We zijn ons aan het ontdoen van alle oude jassen. Ze worden te krap. Sommigen van ons merken dat de jassen niet meer passen, maar durven de jassen nog niet uit te doen, bang dat ze naakt zullen komen te staan. Toch is er niks mooiers dan je in je volste kracht te laten zien! Sta voor jezelf! Door de verhoogde energie worden we ons hier bewust van (of je nu wilt of niet) en dit brengt lichamelijke klachten met zich mee. In mijn omgeving hoor ik het veel. Echt heel veel. Je voelt je misselijk / buikpijn, meer last van hoofdpijn (deze voel je opkomen als je net wakker bent), rugklachten, ontstekingen in je lichaam, keelpijn en minder lucht krijgen.

Het gebeurd allemaal niet voor niks. Het is tijd om ons hier van bewust te worden en naar je eigen gevoel te gaan leven. We hebben te lang vasthouden aan “wat moet”, “wat zich gehoord”, “wat anderen wel niet van ons zullen denken”. Het is tijd om in onze eigen werkelijkheid te gaan leven. Stop met het hebben van verwachtingen. Ben lief voor jezelf en dan bedoel ik niet dingen doen vanuit je ego, je afzetten als je boos bent, maar echt naar je gevoel luisteren. Kies waar je naar verlangt, niet wat een goede beslissing is. Als je dit niet doet zal je toch steeds weer voor die keuze komen te staan. En als je dan op je gevoel afgaat zal je ervaren dat het niet zo eng was.

Blijf jezelf vragen stellen. Als je dit doet beperk je jezelf niet tot de oplossingen die je in je hoofd bedenkt. Er is zoveel meer mogelijk, je hoeft jezelf er alleen nog maar voor open te stellen.

Iris ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.