Jezelf overgeven aan liefde

Diep van binnen kun je het horen. Dat stemmetje dat zo bekend in je oren klinkt. Je hebt dat stemmetje wel eens vaker gehoord, alleen heb je er nooit naar geluisterd. Dat stemmetje heeft jou soms zelfs al iets laten voelen. Dat gevoel van thuiskomen. Maar je hebt nooit geluisterd. Het is het stemmetje van je ziel. Hij zei dingen die niet met jouw leven overeen kwamen. Hij klonk vaak te veeleisend. Dus je hebt nooit geluisterd. Maar alleen als jij jezelf overgeeft en stopt met de strijd, dan kan de liefde stromen, dan komt alles tot bloei.

Als jij helemaal open staat voor degene die jouw ziel heeft gevonden, zonder een muurtje te laten staan, dan vindt je die diepe verbinding samen. Je omarmt het mooie van elkaar, maar ook alle “tekortkomingen”. Je leert jezelf kennen en je bent niet meer bang om jezelf te zijn. Liefde zal niet meer vasthouden betekenen, maar vrijlaten.

Als jij het vertrouwde durft los te laten. Als jij op een andere manier naar een relatie durft te kijken,  en als je durft te vertrouwen op je hart, dan zal je zielsliefde ervaren.

Iris ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.