Is er leven na je tweelingziel?

Het proces met je tweelingziel.

Je wordt niet begrepen door je omgeving. Zelfs je beste vrienden begrijpen je niet. Het gevoel is zo heftig. Het verlangen doet zo’n pijn. Je kunt het geen plek geven.
Je wilt ervan af. Ow, wat wil je het niet maar het is niet te stoppen. Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed. In de tussentijd blijf je je afvragen wat je moet doen.

Meestal zit jezelf in een relatie en de ander ook. Of 1 van beide.
Je begint te twijfelen of dit het leven is waar alles om draait. Ben je gelukkig met de situatie waar je nu in zit, want daar gaat het om.

Je wordt echt gek. Het blijft een chaos in je hoofd. Je merkt dat het meer is dan zomaar een ontmoeting met iemand waar je naar verlangt.
Je begint te zoeken op internet en je komt het tegen. Het woord tweelingziel
Eindelijk het besef dat je niet gek bent maar ook het besef dat dit jou eigen proces is. En wat vervloek je dit proces.

Je gaat alles doen wat ze zeggen. Je hoopt nog steeds vurig dat je samenkomt met je tweelingziel. Want hoe kan nu iets niet werken terwijl het zo mooi en passievol is?! Je begrijp het niet en toch zeg je dat je loslaat. Dat je je eigen leven oppakt want samen wordt het niks. Maar dit zit nog steeds in je hoofd. Je trilling is nog niet goed. De intentie is er maar het geloven erin nog niet.
En dan gebeurd het. Je verliest elkaar ook uit het oog als de les is geleerd. De ander trekt zich terug. Gaat alleen verder.
Je staat nu weer met je neus in de goede richting alleen heb je nog geen idee wat je moet.

Het is heftig. Je hebt geen steun. Meestal alleen onbegrip dus het is ook nog eens een eenzame strijd ook
Je denkt dat je eraan onderdoor gaat. En vaak gebeurd dat ook. Vaak wordt je omver geblazen. Vaak moet je van voor af aan beginnen. Alleen met jezelf.

Het was niet echt het verlangen om een relatie met hem of haar aan te gaan.
Het was het verlangen om een relatie met jezelf te beginnen!

En geloof me. Als je je les hebt geleerd dan kom je nog meer mooie zielen tegen. Je ontmoet mensen met dezelfde mindset. Je ontmoet ook weer soulmates.
En dit proces is dan niet meer zo zwaar. Het is wel heftig maar je doorziet het. Je kunt van een afstand kijken wat het met je doet en of je nog meer mag leren.

Dus ja, er is leven na je tweeling. Alleen zie je dat niet als je middenin het proces zit.

Heb je vragen of wil je ondersteuning? Neem dan contact met me op.

Advertenties

4 gedachtes over “Is er leven na je tweelingziel?

 1. Het was een ondersteuning, dit berichtje van je. Geen idee of de man waar ik al die intense gevoelens voor voel mijn tweelingziel is, soulmate of gewoon een voorbijganger.
  Het was en is wel super heftig.
  Eerlijk gezegd voel ik me bij het verlies verschrikkelijk verdrietig maar weet dat dit wel zal helen in tijd.
  Of er nog contact zal zijn weet ik niet, hoop eigenlijk van niet, want in het verleden was ik degene die het contact opzocht nl.
  Recent biechtte hij me op een relatie te hebben (wat ik echt wel; vermoedde hoor.)en ik heb het contact met pijn in mijn hart gestopt.
  Hij gaat me nooit kunnen geven wat ik verwacht van een relatie…behalve spetterende seks..
  Het feit dat je schrijft dat het om jezelf gaat (dat weet ik natuurlijk wel daar niet van..) was erg helpend.
  Omdat idd eigenlijk niet veel mensen dit begrijpen.
  Dus dank voor het delen van je heldere inzicht

  Gr Angelique

  Like

  • Jij bedankt voor je reactie Angelique.
   Wat goed dat je die stap hebt gezet. Besef goed wat wij als mens zijnde alle fijne dingen hangen aan een relatie. Geluk, seks, vriendschap, blijdschap enz. Juist daardoor is het zo lastig als je dit niet hebt, of als je het besef hebt dat je dit niet ervaart met degene waar jij die verbinding mee voelt.

   Nu is het de tijd om dit gewoon met jezelf te gaan ervaren. Wordt verliefd op jezelf en je kan zelfs geweldige seks met jezelf ervaren. Ik wens je mooie inzichten toe

   Liefs Iris

   Like

 2. De bedoeling van tweelingzielen is niet dat je elkaar altijd weer los gaat laten.
  Je voelt het bij jezelf of dit moet. Het kan juist zo zijn, dat je juist verder samen gaat in een liefdesrelatie. Gewoon omdat je bij elkaar hoort en wilt zijn.
  Ik geloof nooit dat als jij echt je zielsliefde bent tegen gekomen, dat je dan weer uit elkaar moet. Het woord zegt het al zielsliefde.

  Like

  • Hoi Annemarie, Ik denk dat het gaat zoals het gaat. Een zielsliefde tegenkomen brengt ook heel veel emoties met zich mee en soms mag je die alleen oplossen .Dan is het nodig om dat apart te doen. Zielsliefde is geen aardse liefde. Aardse liefde ervaar je op aards niveau. Het fysieke. Zielsliefde is er altijd, bij elkaar of op afstand. Soms is het niet de juiste tijd om samen te zijn. Liefs Iris

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.