Wat is nu eigenlijk tweelingziel liefde

Mensen vragen zich vaak af: Wat is nu een tweelingziel. Hoe voelt dat? Heb ik de mijne al ontmoet?
Door dit stukje (afkomstig van heart 2 get en verwoord met mijn eigen woorden) ga ik proberen meer inzicht te geven.

Je kunt in je leven al diverse relaties hebben gehad met een soulmate, maar als je werkelijk de andere helft van jezelf hebt ontmoet, dan is het een lotsbestemming.

Het is een verbinding waarvan je niet kunt wegrennen of kunt loslaten. Een tweelingzielrelatie is een gigantsch proces. Je kunt het dan ook niet vergelijken met een “gewone” relatie. Het is geen liefdesrelatie met een huisje, boompje, beestje.
Een tweeligziel connectie is een heel diep weten. Alleen weet je niet wat het inhoudt voor je de ander hebt ontmoet. Het is een 3D connectie van pure liefde die je nog nooit zo diep hebt ervaren.
Het “weten” komt werkelijk vanuit het diepste van je ziel. De waarheid wordt je dus letterlijk aangereikt. Uit eigen ervaring (en van ervaringen die ik hoor) is het een feit dat je merkt dat het anders is. Dit gaat dieper en daardoor blijf je “erin hangen”. En de waarheid, het weten, wordt je dan aangereikt omdat je op zoek gaat naar antwoorden. Die komen dan vanzelf boven.

Deze magische, sublieme en ultieme verbinding is als een magnetisch koord. Je staat met elkaar in verbinding met dat koord en zelfs op grote afstand is dat koord niet te verbreken. Deze verbindingen, zijn (en blijven), zeer zeldzaam. Er is geen andere tweelingziel. Dit is zoals Ying en Yang, eb en vloed, dag en nacht.
Deze verbinding moet je ook niet willen bekijken vanuit romantisch oogpunt. Je hogere zelf is energie. Frequentie en kent geen tijd, huwelijk of relatie, en weet al helemaal niet met wie jij koffie drinkt.

Mensen zij altijd op zoek naar liefde. Daardoor zijn er ook sommige die zo wanhopig zijn dat ze in iedere partner een tweelingziel zien. Het is een feit dat in bijna iedere verbinding/relatie het aantrekken en afstoten voorkomt. Je moet het hier dus ook niet mee vergelijken. Als jij je niet lekker voelt bij een ander, of je voelt je niet vrij, je voelt je zwak of uitgeput… Dan is het geen tweelingzielrelatie! Een tweelingzielrelatie voelt altijd goed en de liefde en de gevoelens zijn altijd wederzijds.

Als je niet van jezelf houdt, en naar liefde blijft zoeken buiten jezelf, dan zoek je automatisch iemand die je (in het begin) op handen draagt, je invult, je compleet maakt, maar dat is geen tweelingzielliefde.

Tweelingzielen worden alleen naar elkaar toe getrokken door een positieve liefdesenergie. En dit gebeurd, of je dit nu wilt of niet. Tweelingzielliefde gaat over ontwaken op een heel hoog niveau. Om weer “nieuw” te worden. En deze veranderingen zijn heel pijnlijk (je meent het). Je kunt en moet hier niet tegen vechten, je niet verzetten. Het gaat om overgave.
Denken dat iemand een tweelingziel van jou is, of blijven hangen in een niet zielsliefde verbinding (je huidige relatie/huwelijk, affaire) wordt zeker een persoonlijk drama. Je houdt een illusie in standen dat zorgt voor trauma’s, voor leegte.

Wat vraagt een echte tweelingzielrelatie van jou?
-Volharding
-Emotionele intelligentie (kunnen observeren, analyseren op een hoger niveau)
-Jezelf kunnen observeren, je bewust zijn van…
-Tekens/symbolieken herkennen  (en ze niet overal in zien – niet fantaseren)
-Empathisch zijn
-Krachtig zijn
-Een goede balans tussen gezond verstand en spirituele groei / kennis. Anders kun je verdrinken in dit proces. Is het niet vol te houden
-Risico’s durven te nemen
-Niet bang zijn om te experimenteren
-Je moet het aandurven om door diepe pijnen te gaan, intens verdriet te ervaren en je gebroken hart te helen
-Je moet open staan voor de nieuwe jij
-Niet bang zijn voor het idee dat je door een rouw –en onthechtingsproces heen moet
-Niet bang zijn voor alle lichamelijke klachten die je kunt/zult krijgen. Niet ziektevrees zijn, want je gaat door veel fysieke transformaties heen

De tweelingziel verbinding vraagt dus om een rustige geest, een open hart, vertrouwen, volharding, een sterke mind en spirituele volwassenheid. Naar mijn idee ontmoet je ook alleen je tweelingziel als “ze” weten dat je er sterk genoeg voor bent. Soms (best vaak) kun je het idee hebben dat je verdrinkt, dat je niet meer weet of je links of rechts op moet. Maar geloof me. De weg wordt helder. Je bent hier sterk genoeg voor!

Tweelingzielen zijn hier op aarde om de waarheid van de liefde vorm te geven en incarneren niet tegelijkertijd om elkaar te blijven aantrekken / afstoten, te blijven strijden, zich te (blijven) verlagen (of is het verhogen) tot een 3D trilling mbt (oude) relaties/huwelijken/affaires enz.

Tweelingzielliefde is de hoogste, meest gepassioneerde, waarheidsgetrouwe, subliem intieme-seksuele ervaring van echte, ware en wederkerige liefde.

heartheartheart Iris

3 gedachtes over “Wat is nu eigenlijk tweelingziel liefde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.